Intervencije po sloveniji
Pregled intervencij po Sloveniji, v zadnjih 24 urah.
Trenutne intervencije

Novice

5.4.2013 Seminar Varnost v avto športu

Datum: 05-04-2013

Seminar Varnost v avto športu

Od 5. do 7. aprila je v Velenju potekal seminar z naslovom Varnost v avto športu pod okriljem Sveta športnih funkcionarjev v okviru Zveze za avto šport Slovenije - AŠ 2005, katerega sta se udele┼żila tudi dva naša gasilca.
Seminar je potekal v dveh delih. V prvem delu je bilo ve─Ź poudarka na teoreti─Źnem delu, kjer so nam vodje oz. direktorji nekaterih najve─Źjih dirk v Sloveniji predstavili na─Źrtovanje varnosti na prireditvah, ter nam podrobneje prikazali varnostne na─Źrte v katerih so zapisani standardi za zagotavljanje varnosti gledalcev, tekmovalcev in uradnih oseb ter potrebna sredstva in opremo za zagotavljanje varnosti na takšnih prireditvah.
V nadaljevanju sta se nam predstavila še vodja zdravstvenega doma Kamnik Sašo Rebolj, kateri nam je predstavil delo in opremo reševalca  ter vodja poklicnega jedra PGD Velenje Boris Brinovšek, kateri  pa nam je predstavil delo ter potrebno opremo gasilcev na avto športnih prireditvah v Sloveniji.
 V nedeljskem delu seminarja  je sledil prakti─Źni prikaz reševanja ponesre─Źenca iz dirkalnega vozila ter varnostnega sede┼ża, katerega so demonstrirali gasilci PGD Velenje ter reševalci iz reševalne postaje Velenje

 

Ta spletna stran uporablja pi┼íkotke. Z obiskom in uporabo spletne strani sogla┼íate s pi┼íkotki.┬á DOVOLIM Ve─Ź informacij o pi┼íkotkih najdete tukaj.