Intervencije po sloveniji
Pregled intervencij po Sloveniji, v zadnjih 24 urah.
Trenutne intervencije

Novice

Glavna nagrada akcije Radi delamo dobro

Datum: 20-05-2015

V mesecu aprilu je po vsej Sloveniji potekala Mercatorjeva akcija Radi delamo dobro 2015. Letos smo svojo sre─Źo preizkusili tudi gasilci PGD Šempeter pri Gorici in naša gasilska mladina je prejela glavno nagrado v vrednosti 1000 evrov. 

Od 1. do 30 aprila 2015 smo se potegovali za glavno nagrado z zbiranjem ┼żetonov, ki ste jih prejeli z vsakim nakupom pri Mercatorju. Z Vašim glasovanjem, ste nam omogo─Źili letovanje in tako bo letos gasilska mladina PGD Šempeter pri Gorici odšla na morje. Odkrivali bomo okolico, izvedli nekaj dru┼żabnih iger, se nastavljali soncu in seveda našim najmlajšim podarili eno nepozabno izkušnjo. Denar bomo porabili tudi za nekaj obveznih potrebš─Źin in za nakup hrane.

Letos se bo letovanja udele┼żilo ve─Ź kot 20 pionirjev in mladincev, zato bi se ob tej priliki radi zahvalili prav vsem, ki ste nam namenili svoj glas in nas podprli v akciji zbiranja ┼żetonov. Zahvaljujemo se staršem gasilske mladine in seveda mentorjem, ki so skrbno nadzorovali dogajanje v Mercatorju. Prav posebno pa se zahvaljujemo Mercatorju, ki je mladim gasilcem omogo─Źil letovanje. 

Z gasilskim pozdravom: "NA POMO─î!" 


 

Ta spletna stran uporablja pi┼íkotke. Z obiskom in uporabo spletne strani sogla┼íate s pi┼íkotki.┬á DOVOLIM Ve─Ź informacij o pi┼íkotkih najdete tukaj.