Intervencije po sloveniji
Pregled intervencij po Sloveniji, v zadnjih 24 urah.
Trenutne intervencije

Novice

Nova nadgradnja GVGP-2

Datum: 31-08-2017
Letos smo v društvu, s svojim znanjem in s pomo─Źjo podjetja Cisterne Lozar iz Bilj pri Novi Gorici, dokon─Źno izdelali novo snemljivo nadgradnjo za naše vozilo GVGP-2 oziroma TAM 110 T7 BV 4X4.
Na nadgradnji je montirana cisterna za vodo iz inoxa prostornine 1600l, ob straneh sta montirana dva navijaka z visokotla─Źnimi cevmi premera 13 mm in dol┼żine 105 m, dodan je tudi tretji izliv D- velikosti. Vozilo ima visokotla─Źno ─Źrpalko Immovilli kapacitete 250l/min pri 50 bar-ih, ki jo poganja motor preko kardanskega odgona. Na straneh smo montirali še dva zabojnika namenjena shranjevanju potrebne opreme za gozdne po┼żare, in sicer: motorna ┼żaga Stihl 260, trije izpihovalniki Cifarelli, nahrbtniki z dodatnimi visokotla─Źnimi cevmi po 5x 30m, hladilna torba s pija─Źo, itd.
 
V jesensko-zimskem obdobju lahko nadgradjo, ki je primerna predvsem za obdobje po┼żarne sezone, odstranimo in nadomestimo s kesonom v namen prevozu opreme za poplave. Vozilo je lahko primerno tudi v primeru vetrolma in ┼żledu.
 

 

Ta spletna stran uporablja pi┼íkotke. Z obiskom in uporabo spletne strani sogla┼íate s pi┼íkotki.┬á DOVOLIM Ve─Ź informacij o pi┼íkotkih najdete tukaj.