Intervencije po sloveniji
Pregled intervencij po Sloveniji, v zadnjih 24 urah.
Trenutne intervencije

Novice

Reas ÔÇô Salone dell' Emergenza v italijanski Bresci

Datum: 14-10-2017
Na povabilo Civilne Zaš─Źite Furlanije Julijske Krajine smo se med 5. in 8.oktobrom 2017, skupaj z enotami za gašenje gozdnih po┼żarov iz italijanskih pokrajin Furlanija Julijska Krajina in  Piemonte, predstavili na sejmu Reas – Salone dell Emergenza v italijanski Bresci.
Na skupnem paviljonu se je poleg vozil in opreme italijanskih enot za gašenje gozdnih po┼żarov predstavila še naša AC 30/120. 
Sejem je bil mno┼żi─Źno obiskan, saj je v ─Źasu le-tega potekala tudi cela vrsta delavnic in posvetov s podro─Źja zaš─Źite in reševanja. Med drugim je potekal tudi posvet o gozdnih po┼żarih, kateri so med poletjem dobro namu─Źili italijanske kolege. Gašenje je v Italiji ote┼żilo tudi to, da je dr┼żava ukinila gozdarsko slu┼żbo( Corpo Forestale), katera je prej imela nalogo vodenja intervencij pri gozdnih po┼żarih.

Ob tej priliki bi se radi zahvalili vsem, ki so nas povabili in nam s tem omogo─Źili predstavitev PGD Šempeter pri Gorici na sejmu, sklepanje novih prijateljstev ter pridobivanje novih izkušenj s podro─Źja gozdnih po┼żarov.

 

Ta spletna stran uporablja pi┼íkotke. Z obiskom in uporabo spletne strani sogla┼íate s pi┼íkotki.┬á DOVOLIM Ve─Ź informacij o pi┼íkotkih najdete tukaj.